Kauden viimeinen Weekend Warriors ensi viikonloppuna Talmassa

Weekend Warriors 2020

Kauden viimeinen Weekend Warriors ryhmä starttaa tulevana viikonloppuna Talmassa. Suosittu aloittelijoitten ryhmä kokoontuun vielä kerran ensi lauantaina. Mukaan mahtuu vielä innokkaita laskijoita ja harjoitteet on suunniteltu siten ettei haittaa vaikka olisit missannut aikaisemmat.

Seuran normaalit treenit jatkuu huhtikuun lopulle ja kesälle 2020 olemme suunnitelleet uutta treeni konseptia joka julkaistaan lähiviikkoina.

Lähetämme kurssin jälkeen osallistujille kyselylomakkeen johon toivomme saavamme paljon palautetta kurssista. Tavoitteenamme on kehittää ja laajentaa toimintaamme tuleville kausille. Tämä kausi on todistanut meille että kysyntä ja tarve tämän kaltaiselle toiminnalle on suuri.

Kiitämme jo nyt osallistujia ja toivottavasti aurinko paistaa taas viikonloppuna.

Harjoitukset:
La 14.3. 12:00-13:30

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Tapaaminen lipunmyynnin ulkopuolella.

Matalan kynnyksen periaatteella rakennettu toiminta on suunnattu alakouluikäisille innokkaille aloittelijoille. Toiminnan tavoite on saada uusia nuoria laskijoita mukaan toimintaan ja opettaa liikkumaan turvallisesti rinteessä hauskanpitoa unohtamatta.

Osallistujalla pitää olla oma hissilippu treenien ajaksi sekä lumilautailun kattava voimassa oleva vakuutus. Suosittelemme suojavarusteiden käyttöä. Osallistuja ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Weekend Warriors 7.3.2020