Kesä- ja syysharjoitukset

Kesä/syysharjoitukset 2024

 

Helsingin Lumilautailijoiden kesä- ja syysharjoitukset koostuvat viikoittaisesta fysiikkapainotteisesta harjoituksesta sekä noin viikoittain vaihtuvasta lajinomaisesta harjoituksesta, kuten esimerkiksi skeittauksesta. Lisäksi harjoittelemme myös ajoittain Vantaan Superparkissa.

 

Herttoniemen Urheilupuisto

Herttoniemen urheilupuistossa ovat viikoittaiset fysiikkapainotteiset harjoitukset, joissa myös pelaillaan erilaisia pallopelejä. Lisäksi teemme syyskaudella yhteislenkkejä herttoniemen urheilupuiston pururadoilla sekä porrastreenejä Myllypuron kuntoportailla.

 

Superpark Vantaa

Superpark on sisäaktiviteettipuisto, josta löytyy laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja. Seuran harjoittelussa käytämme enimmäkseen ”Freestyle hallin” aktiviteetteja, kuten trampoliineja, air trackia, big air -hyppyriä ja skeittipuistoa.

 

Laguuni Keilaniemi – Wakeboarding

Laguuni on suuri vesiurheilupuisto. Keilaniemen kelluva elämyskeskus pitää sisällään mm. jättimäisen vesipuiston, kaksi wake-rataa sekä poikkeukselliset melonta- ja SUP-puitteet. Laguunin harjoituksissa pääpaino on Wakessa. Keilaniemestä löytyy kaksi kaapelia. Kahdesta kaapeliradasta Pro-kaapeli on isommalla moottorilla toimiva, hiukan pidempi rata. Pro-radalle on asennettu enemmän hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää. Lyhyempi Easy on aloittelijalle ensisijainen valinta, vaikka kaikki voivat huoletta suunnata myös pro-kaapelille. Wake on yksi meidän lajinomaisista harjoituksista.

 

Surf House Helsinki – Sisäsurffaus

Sisäsurffaus on sisätiloissa harrastettava vesiurheilulaji. Surf Housella on kahden radan ns. ”sheet wave”-aalto, jossa mahtuu sisäsurffaamaan kaksi henkilöä kerralla. Vesialtaassa sijaitsevat pumput suihkuttavat 10 cm paksuisen vesipatjan aallon muotoon viritetyn trampoliinin päälle noin 35 – 40 km/h nopeudella. Sisäsurffaus on turvallista, sillä surffausalueen pehmustetut reunat ja trampoliinialusta pehmentävät kaatumisia. Sisäsurffaus on yksi meidän lajinomaisista harjoituksista.

 

Skeittaus / Terminaali 360

Skeittaus on yksi meidän tärkeimmistä lajinomaisista harjoituksista. Käymme skeittaamassa pääkaupunkiseudun eri skeittipuistoissa kesä ja -syyskauden aikana sekä Terminaali360 -skeittihallissa.

 

Ilmoittautuminen Kesä- ja syystreeneihin HEL:n verkkokaupassa: https://helsinginlumilautailijat.mycashflow.fi/product/15/kesatreenit