Ensi-illat keräsi elokuvateatterin täyteen ihmisiä.

Viime lauantaina järjestimme ensi-illan ”Melter 3” & ”Remarkable” elokuville helsingissä Kino K-13 elokuvateatterissa. Järjestimme kaksi näytöstä. Ensimmäinen oli lapsille , nuorille & perheille ja toinen täysi-ikäisille. Molemmat näytökset oli täynnä ja yhteensä reilu 300 ihmistä pääsi näkemään elokuvat isolta näytöltä.  Aivan mahtava tunnelma molemmissa näytöksissä. Seuraavat näytökset: 29.9 Annecy, France… Read more »

Melter 3 & Remarkable leffojen ensi-ilta 23.9

Helsingin lumilautailijoiden ”Melter 3” & ”Remarkable” elokuvien ensi-illat Helsingissä 23.9 Kino K13 elokuvateatterissa. ”MELTER 3” on Helsingin Lumilautailijoiden kansainvälistä arvostustakin keränneiden snoukkaleffojen uusin sisarus, joka kuvattiin kaudella 2022-2023. Tällä kertaa meininki on isompaa, kuin koskaan aiemmin ja mukana on vahvistuksia myös ulkomailta. Leffan laskijat takaavat monipuolisen yhdistelmän luovuutta, teknisyyttä sekä… Read more »

Ville Jukola kymmenes nuorten MM-kilpailuissa.

Helsingin lumilautailijoiden Ville Jukola on sijoittunut kymmenenneksi nuorten maailmanmestaruus kilpailuissa Uuden-Seelannin Cardronassa. Kilpailun voitti Japanin Taiga Hasegawa – Hyndä oli hyvä, oli kiva laskea ja taso oli kova. Temput onnistuivat hyvin. Viimeksi olen hyppinyt seitsemän kuukautta sitten, niin ihan hyvin meni siihen nähden, Jukola kertoo. Hänen nilkkansa oli murtunut tammikuussa… Read more »

Ilmoittautuminen talven harjoituksiin on alkanut

Ilmoittautuminen talven harjoituksiin on alkanut. Tulevalla kaudelle järjestämme viikoittaista valmennusta Talmassa, Serenassa sekä Sveitsissä. Talman valmennusryhmät 1.Warriors, (Aloittelijat) 2.Crew 1 (Harrastajat) 3.Crew 2 (Aktiiviharastajat / kisailijat) 4.Seniors (Aikuiset) Lisätietoa: https://helsinginlumilautailijat.fi/valmennus/ Sveitsi valmennusryhmät 1. Warriors (aloittelijat) 2. Crew (harrastajat) 2. Senior (Aikuiset) Huom. aloitus 13.12 Lisätietoa: https://helsinginlumilautailijat.fi/valmennus-sveitsissa/ Serenan valmennusryhmät 1.Crew (harrastajat) Lisätietoa:https://helsinginlumilautailijat.fi/valmennus-serenassa/ Talvikausi… Read more »

Syystreenit käynnissä. Uutuutena ohjelmassa kuntosaliharjoittelua.

Helsingin lumilautailijoiden syystreenit jatkuivat elokuun alusta tutuilla lajeilla. Luvassa skeittausta, wakeboardausta, flowsurffausta, fysiikkatreenejä, porrasjuosukua sekä Super park vuoroja. Uutuutena aloitimme myös 9-viikon kuntosaliharjoittelun Motivus-kuntosalilla Vallilassa. Jakson aikana on tarkoitus harjoitella kuntosaliharjoittelun perusteita, rähjähtävyyttä, voimaa sekä lumilautailua palvelevaa kehonhallintaa.

Levin kesämäki & Kesäleiri!

Helsingin lumilautailjoiden kesäleiri Levillä oli onnistunut!  Levi aukaisi säilölumesta tehdyn parkin juhannuksena, jolloin Helsingin lumilautailijoiden ”Melter 1” elokuvastakin tuttu Zenja Potapov järjesti Midsummer Jam- tapahtuman.  Levin kesästä ja kesämäestä tapa oli tullut nauttimaan iso joukko kovia lumilautailijoita mm, Henna Ikola, Roope Rautiainen, Rene Rinnekangas & Kiril Rikkilä. Juhannuksen jälkeen 27-6-… Read more »

Kesätreenit käynnissä

Helsingin lumilautailijoiden kesätreenit alkoivat torstaina flowsurffauksella Helsingin Surf Housessa.  Paikalla oli hyvä sekoitus uusia &  vanhoja jäseniä. Kaikilla oli mukavaa ja oli hienoa huomata, kuinka kaikki nauttivat uuden lajin tuomasta haasteesta. Kesätreenit jatkuvat nyt viikottain 15.10 saakka. Heinäkuussa tosin kesätauko, jolloin teemme jäsenille omatoimisen harjoitusohjelman. Kesätreeneissä tällä kaudella flowsurffausta, skeittausta,… Read more »

Tahkon QKLS Rally

GKLS Rally eli Banked Slalomin Sm-kilpailut käyntiin tuttuun tapaan Tahkolla. Paikalle oli saapunut reilu 100 osanottajaa, mikä on huima määrä! Banked Slalom on ollut hyvin suosittu kilpailumuoto, mikä nähtiin jo aiemmin tällä kaudella järjestetyssä Burton Mystery seriesissä Hyvinkään Sveitsissä. Banked Slalom on matalan kynnyksen kilpailu ja sopii kaiken tasoisille ja… Read more »

Rukan SM-Kilpailut 2023

Rukalla mittelöitiin Suomen mestaruuksista Big airissa ja Slopestylessä viime viikonloppuna. Kauden päätapahtumaan osallistui paljon laskijoita ympäri Suomen, niin myös Helsingin Lumilautailijoilla oli vahva edustus kisoissa. Mitali sijoituksia tuli seuralle useampia. Mainittakoon niistä Dennis Larkialan tupla Suomenmestaruus Groms pojissa ja Kids tyttöjen kolmoisvoitto Slopestylessä. Big Airi käytiin iltakilpailuna lumisateisessa säässä, kun… Read more »

Halfpipe Talma

Helsingin Lumilautailijoiden järjestämän kilpailukiertueen viimeinen stoppi käytiin Talma Ski:ssä. Kilpailu muotona oli Halfpipe, joka käytiin Talman legendaarisessa minipipessä. Kilpailijoita oli useammassa sarjassa ja tällä kertaa myös huomattavasti enemmän Senioreissa ja Avoimessa sarjassa. Kilpailussa oli myös mukana Olympialaskijoita, kuten Torinon pronssimitalisti Markku Koski. Ehkä halfpipe vetää enemmän laskijoita vanhemmasta ikäkaartista, mikä… Read more »

Burton Mystery Series

Burton mystery seriesin Suomen osakilpailu käytiin Hyvinkään Sveitsissä. Paikalle oli saapunut huimat 140 kilpailijaa! Eniten osanottajia oli miesten masters sarjassa eli +40v. sarjassa. Kilpailumuotoa oli tuttuun tapaan Banked Slalom, joka on ollut viime vuosina hyvin suosittu kilpailumuoto. Banked Slalom on siis aikalaskukilpailu, jossa rata koostuu erilaisista Bankeistä eli kaarteista. Kilpailumuotona… Read more »

DiyX Street Jam Helsinki 2023

Viime viikonloppu oli tapahtuma rikas viikonloppu Suomen lumilautailulle. Helsingissä järjestettiin ensi kertaa DiyX Street Jam (Do it yourself X-treme), joka on kansainvälinen urbaanin laskemisen reilikilpailu, jos sitä niinkään kilpailuksi voi kutsua. Paikalle oli saapunut runsaasti maailman parhaita katulaskijoita, kuten Halldor Helgason, Zak Hale, Dusty Hendricksen, Sven Thorgren ja moni muu… Read more »

QKLS Tour Sveitsi – Kotikisat

Hyvinkään Sveitsin QKLS Tourilla kilpailtiin Slopestylen ja Big airin merkeissä viime viikonloppuna. Nämä kilpailut olivat Helsingin Lumilautailijoille kotikilpailut ja se näkyi myös lähtölistoissa. Lauantain Slopestylessä oli yhteensä jopa 50 osanottajaa Helsingin Lumilautailijoista. Lauantain kisa sujui erittäin hyvin lukuunottamatta muutamia loukkaantumisia, joista kuitenkin selvittiin säikähdyksellä. Slopestyle rata oli hieman erilainen obstaakkeleiden… Read more »

Kasurilan Slopestyle ja SM-Halfpipe

Kasurilassa kisailtiin Slopestylen ja SM-halfpipen merkeissä. Helsingin lumilautailijoilla oli vahva edustus mukana kisoissa ja palkintopalli sijoituksia tuli useammasta sarjasta. Helsingin lumilautailijoiden valmentaja Kasurilassa toimi Axel Thelen, joka myös itse osallistui Sm-Halfpipeen sijoittuen avoimessa sarjassa toiseksi. Slopestylessä kilpailtiin launtaina hieman pilvisessä säässä, mutta kisa sujui hyvin Kasurilan monipuolisella sloperadalla. Sunnuntaina kilpailtiin… Read more »

Helsingin lumilautailijoiden tyttöprojekti.

Helsingin lumilautailijat kuvaa tällä kaudella MELTER 3- elokuvan lisäksi uutta, ainoastaan tyttölaskijoiden tähdittämää elokuvaa. Tytttöprojektin tarkoitus on inspiroida  tyttöjä katulaskemiseen ja yleisesti elokuvien tekoon. Ensimmäinen kuvausreissu on nyt takana ja kuvaukset jatkuvat huhtikuussa Levillä.  Leffa tulee ulos syksyllä 2023. Leffan laskijat: Telma Särkipaju, Carola Niemelä, Saana Korhonen, Veera Immonen, Emmi… Read more »

QKLS Rookie Fest Vuokatti

QKLS Rookie fest 2023 käytiin tuttuun tapaan Kainuun Vuokatissa. Vuokatissa toimii Suomen lumilauta-akatemia sekä Olympia harjoituskeskus talviurheilun lajeille. Vuokatin parkki on erittäin hyvä ja parkin on rakentanut Schneestern, joka on tunnettu toimija lumilautaparkkien suunnittelussa ja rakentamisessa. Vuokatissa kilpailtiin Slopestylen merkeissä, josta Helsingin Lumilautailijoille tuli menestystä useammasta sarjasta. Alla kuvia Vuokatin… Read more »

Valtteri Kautonen valittu Georgian MM-kisajoukkueeseen

Helsingin Lumilautailijoiden Valtteri Kautonen valittu Georgian MM-kisajoukkueeseen. Onnea ja menestystä Valtterille! Alla uutinen lumilautaliiton julkaisemasta artikkelista: Georgian Bakurianissa järjestettäviin lumilautailun maailmanmestaruuskisoihin lähtee Suomesta viiden laskijan joukkue. Helmikuun 19. päivästä maaliskuun 5:een kestävien MM-kisojen slopestyleen ja big airiin osallistuvat Kalle Järvilehto, Mikko Rehnberg ja Carola Niemelä sekä ensimmäisiin aikuisten maailmanmestaruuskisoihinsa lähtevät… Read more »

Serena Big Air!

Helsingin Lumilautailijoiden järjestämän kilpailukiertueen toinen stoppi käytiin Serena Ski:ssä. Kilpailu muotona oli tällä kertaa Big Air. Kilpailijoita nähtiin useissa eri sarjoissa niin Kids -sarjasta Seniors -sarjaan, mikä oli hienoa! Big air -hyppyri oli erittäinen hyvä ja profiililtaan hieman erilainen, mitä monet seuran jäsenistä olivat tottuneet hyppimään ja se myös näkyi… Read more »

QKLS Tour Iso-Syöte

QKLS tourin toisessa osakilpailussa kilpailtiin Iso-Syötteen lumisissa maisemissa. Kilpailu muotona oli Slopestyle. Helsingin lumilautailijoilla oli taas vahva edustus mukana kisoissa ja ilman palkintoja ei tarvinnut tälläkään kertaa lähteä kotiin. Tunnelmia kuvina Iso-Syötteen lumisista maisemissa alla. Tulokset: Slopestyle Kids tytöt 1.Aurelia Kaila (Helsingin Lumilautailijat) 2.Alva Hyväri (Helsingin Lumilautailijat) 3.Vivana Kauri  … Read more »

Levin talvileiri ja QKLS slopestyle

Helsingin lumilautailjoiden ensimmäinen yhteinen talvileiri sekä kisareissu on nyt takana.  Matkustimme Leville yöjunalla lähes 30 hengen porukalla. Leiri oli erittäinen onnistunut ja mieluisa. Leirin lopussa oli QKLS-tourin Slope ja Big Air kilpailu, josta helsingin lumilauta Slope Stylen tulokset: Kids tytöt: Alva Hyväri (Helsingin Lumilautailijat) Aurelia Kaila (Helsingin Lumilautailijat) Emilia Lehti… Read more »