Levi Ski Resortista Helsingin lumilautailijoiden yhteistyökumppani

Levi Ski Resort ja Helsingin Lumilautailijat ry ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on edistää suomalaista lumilautailua sekä seurayhteistyön kautta tarjota eritasoisille lumilautailijoille monipuoliset lajiharjoittelumahdollisuudet niin talvi- kuin kesäaikaan.

Helsingin Lumilautailijat ry on perustettu vuonna 2019. Seuran tavoitteena on inspiroida ihmisiä lumilautailemaan ja tukea jäseniään heidän omien tarpeidensa mukaan sekä saavuttamaan tavoitteensa lumilautailun saralla. Seuran hallitukseen sekä valmentajiin kuuluvat mm. Suomen huippulumilautailijoita kuten Eero Ettala ja Peetu Piiroinen.

– Levi hyvänä kumppanina mahdollistaa meille pidemmän harjoittelukauden lokakuusta aina äitienpäivään asti. Levin pitkät rinteet, takamaasto sekä South Park tarjoavat Etelä-Suomen keskuksia monipuolisemmat harjoitteluolosuhteet. Me seurana tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden osallistua myös lumilautavideoiden kuvauksiin ja näitä ajatellen Levillä pystytään rakentamaan muun muassa isompia hyppyreitä, kuin mitä Etelä-Suomen keskuksiin pystytään tekemään, kertoo Helsingin Lumilautailijat ry:n toiminnanjohtaja Janne Lipsanen.

Levin hiihtokeskuksessa on neljä eri tasoista snow parkkia, jotka mahdollistavat monipuolisen harjoittelun aina aloittelijoista ammattilaisiin. Viides parkki, niin sanottu kesäparkki, rakentuu jälleen ensi juhannukseksi Levi Black -rinteen viereen, jossa viime kesän tapaan vietetään jälleen Midnight Sun Rail Jamit parkkilaskemisen merkeissä.

– Meillä seuratoiminta on ollut ympärivuotista alusta lähtien ja haluamme tukea jäseniämme kaikilla osa-alueilla. Tulemme pitämään kesäleirin Levillä heti juhannuksen jälkeen. Tällöin oheisharjoittelun ohella pääsemme vielä laskemaan parkissa, mikä ei etelässä enää tuolloin onnistu. Uskon, että monelle jäsenelle kesäinen Lappi on myös uusi kokemus, sanoo Janne Lipsanen.

Seuratoiminnasta tukea myös hiihtokeskuksen kehittämiseen

Levin hiihtokeskus tukee aktiivisesti monia eri seuroja, ja vastaavasti seuratoiminnasta saadaan hyötyä myös hiihtokeskuksen toimintojen kehittämiseen. Hiihtokeskus kehittää snow parkkejaan jatkuvasti vastaamaan parkkilaskemisen tarpeita ja myös seurat antavat tässä panoksensa palautteen ja kehitystoiveiden kautta.

– Helsingin Lumilautailijoiden seuratoiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Heillä on hyvä meininki ja haluamme olla tukemassa heidän jäsentensä harrastamista sekä juniortoimintaa. Tarjoamme heille Levillä loistavat olosuhteet ja pitkän laskukauden. Saamme myös heiltä hyviä vinkkejä siihen, miten parkkiolosuhteita voidaan kehittää entistä paremmaksi, kertoo Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.