QKLS tour Talma – kisaraportti

QKLS tour – Talma

Viikonloppuna kilpailtiin QKLS tourin Talman osakilpailu.

Slopetyle

Lauantain SlopeStyle vedettiin läpi etuparkissa, johon oli edellisyönä rakennettu kaksi uutta obstaakelia legendaarisen kornerin ja kahden hyppyrin lisäksi. Kilpailussa oli siis viisi obstaakelia laskettavana yhdellä runilla. Se on aika paljon laskettavaa Talman kokoiseen keskukseen. Tuomarit painottivat kilpailukokouksessa, että he haluavat nähdä puhtaita runeja, pyörimisiä hyvillä gräbeillä sekä ehjiä laskuja alusta loppuun.

Lauantain kilpailussa oli yhteensä kahdeksan sarjaa ja 67-osallistujaa. Kilpailu vietiin läpi perinteisellä formaatilla. Kolme laskua, joista paras jää voimaan. Helsingin lumilautailijoilla oli vahva edustus kotikilpailussa ja hyviä suorituksia, pistesijoja sekä palkintopallisijoja nähtiin usealta laskijalta.

Rail Jam

Sunnuntain reilikilpailut vedettiin läpi Jam-formaatilla Talman reiliparkissa. Sää sunnuntaina oli sateinen, mutta se ei laskijoiden menoa haitannut. Hyviä temppuja nähtiin kaikissa sarjoissa koko päivän ajan. Sunnuntain formaatti poikkesi useimmista kilpailuista. Tuomareita ei kilpailussa ollut. Kilpailu formaattina oli ”cash for runs”. Helsingin lumilautailijoiden valmentaja Peetu Piiroinen oli yhdessä Saku Tiilikaisen kanssa reililinjan allapuolella odottomassa rahanipun sekä sireenin kanssa. Jos laskijat onnistuivat saamaan puhtaan runin hyvillä tempuilla, sireenin ääni soi ja laskijat olivat oikeutettuja hakemaan riihikuivaa käteistä. Jam-session päätteeksi laskijat, jokaisessa sarjassa äänestivät oman sarjansa parasta laskijaa.

Talman kilpailu oli kaikinpuolin onnistunut. Lämpimästä ja sateisesta säätä huolimatta parkki oli saatu todella hyvään kuntoon.

Tulokset Slopestyle

Kids pojat:
3. Arthur Kaila

Groms pojat:

2.Ville Jukola
3.Onni Manninen
4. Elias Hämäläinen
6. Luukas Lehtinen
13.Mikko Pelli
19.Hugo Ala-Seppälä

Groms tytöt:
2.Saana Korhonen
3.Ronja Welling
4.Sara Nybäck

Rookie pojat:
5.Jere Hietikko
10.Aaro Voutilainen

Rookie tytöt:
1.Maija Luurila
5.Anna-Sofia Kokko

Tulokset:https://www.liveheats.com/events/2709