Talvikausi valmennuksen osalta saatu päätökseen.

Helsingin lumilautailijoiden historian toinen talvikausi 2020-2021 valmennuksen osalta saatiin päätökseen  Lauantaina 10.4

Talvikausi oli erittäin hyvä niin laskemisen kuin sääolosuhteiden osalta. Talvi oli luminen ja suhteellisen pitkä, mihin emme ole viime vuosina etelässä tottuneet. Lisäksi uutta piristystä toi lumilautaparkkien rakentamiseen erikoistunut Schneestern, joka rakensi 20-21 parkin Talmaan tilaustyönä. Parkissa oli omat hyvät ja huonot puolensa, josta varmasti saadaan muokattua entistäkin parempi parkki kaikentasoisille harrastajille tulevaisuutta ajatellen. Toki suuria haasteita toi vallitseva koronatilanne ja siihen liittyvät rajoitukset sekä suositukset. Pystyimme kuitenkin vastuullisesti mukautumaan tilanteeseen muutoksilla niin valmennuksessa kuin seuran muussa toiminnassa.

Vaikka kausi valmennuksen osalta  Helsingissä  on saatu päätökseen, niin kausi jatkuu Rukalla Sm-kilpailuiden  sekä Iso-syötteellä parkkikuvauksien merkeissä.  Iso- Syötteellä kuvataan seuran ensimmäistä elokuvaa, joka julkaistaan syksyllä 2021.

Helsingin Lumilautailijoiden hallitus ja valmennus haluaa kiittää kaikkia jäseniä, tukijoita sekä yhteistyökumppaneita (Blue-Tomato, Xiaomi Suomi, SuperPark) tässä vaiheessa. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.  Pidempi raportti kaudesta tulee Sm-kilpailujen jälkeen.

Nyt kohti kesää ja tulevia kesätreenejä! Kesätreenit alkavat 12.5.2021