Toiminnanjohtaja vaihtuu

TIEDOTE 27.1.2021

Kaudella 2020 Helsingin lumilautailijat ry: toiminnanjohtajana ja Talmassa 20-vuotta seuratoimintaa pyörittänyt Mikko Rapila siirtyi vuodenvaihteessa ansaitulle eläkkeelle lumilautailusta. Lue Mikon mietteet asiasta.

Kaksikymmentä kautta Talmassa

Tänä vuonna tulee 20-vuotta täyteen seuratoimintaa Talmassa. Pakastin Helsingin ry:n lopettamisen (2001–2019) jälkeen tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus perustaa uusi uraauurtava seura vahvalle perustalle Kristo Ovaskan ja Heppu Pentin kanssa. Tavoitteena oli nykyaikaistaa lumilautailun seuratoiminta. Puolentoista vuoden projektista syntyi Helsingin lumilautailijat ry.

Huhtikuussa 2019 aloittamani projekti on nyt saatu hyvälle mallille ja on aika siirtää vastuu toiminnasta nuoremmille.

Erityiskiitos Talmalle, joka on ollut matkassa mukana aina vahvalla panoksella. Seuratoiminnassa olennaisin kumppani on toimiva keskus.

Nyt puolitoista vuotta myöhemmin toiminta pyörii jo omalla painollaan ja pystymme kantamaan kaksi osa-aikaista valmentajaa sekä useita apuvalmentajia. Henkilökohtainen lähtökohtani projektille oli jättää vahva kädenjälki ja uudistaa lumilautailun seuratoimintaa tuleville tekijöille. Koen, että tässä onnistuttiin yli odotusten -”Nollasta sataan reilussa vuodessa”.

Kausi 20–21 Helsingin lumilautailijat menee vielä suunnittelemallani toiminnalla eteenpäin ja kausi tuleekin olemaan taas täynnä uusia näkökulmia seuratoimintaan. Toivotaan vielä pandemia tilanteenkin hellittämistä. Haastava, mutta mielenkiintoinen projekti.

Kiitos yhteistyökumppaneille ja muille asiassa auttaneille, ilman teitä tätä ei olisi.

Each one teach one,

Mikko Rapila Helsingin lumilautailiat ry Toiminnanjohtaja/perustaja

Kristo Ovaska Helsingin lumilautailijat ry hallituksen puheenjohtaja/perustaja

Vetovastuu on siirretty vaiheittain alkutalven aikana uudelle toiminnanjohtajalle Janne Lipsaselle & päävalmentaja Peetu Piiroiselle.