Aikuisten valmennus

Helsingin Lumilautailijat tarjoaa viikoittaista valmennusta aikuisille Etelä-Suomen keskuksissa Sipoon Talmassa ja Hyvinkään Sveitsissä.

 

Valmennusryhmät 2023-2024

 

Talma

Seniors – Aikuisten ryhmä

Sveitsi

Seniors – Aikuisten ryhmä

 

Lumilautavalmennus

Valmennuksessa opetellaan uusia temppuja turvallisesti ottaen huomioon suorituspaikat, laskija yksilönä ja taitotaso. Valmennuksessa noudatetaan teemakohtaista valmennusohjelmaa, jossa mennään nousujohteisesti läpi kauden. Teemana voi olla esimerkiksi tietty pyörimissuunta tai yksittäinen temppu, jota harjoitellaan ryhmissä jokainen oman taitotasonsa mukaan. Eri teemojen lisäksi valmennuksessa käydään läpi freestyle -laskemisen alkeita ja perusteita riippuen laskijoiden ja ryhmien taitotasosta.

Aikuisten valmennusryhmät jaetaan taitotason ja toivomusten mukaan. Ryhmät ovat kooltaan noin 8 laskijaa per ryhmä. Seuran valmennukseen tullessa minimivaatimustasona on osattava peruslasku sekä omatoiminen hissin käyttö.

 

Vakuutus

Valmennukseen osallistuva ei ole vakuutetttu Helsingin lumilautailijoiden puolesta, huolehdittehan että osallistujalla on voimassa oleva lumilautailun kattava vakuutus. Kypärän käyttö on harjoituksissa pakollista kaikilta alle 18- vuotiailta.

lmoittaudu mukaan!

Lisätietoa valmennuksista ja kaikesta seuran toiminnasta saa sähköpostilla helsinginlumilautailijat@gmail.com