Valmennus

Juniori valmennus

Helsingin Lumilautailijat tarjoaa viikoittaista valmennusta Junioreille Etelä-Suomen keskuksissa Sipoon Talmassa, Hyvinkään Sveitsissä ja Espoon Serenassa. Lisäksi seuramme järjestää tutustumispäiviä yllä mainittujen keskuksien lisäksi Vihti Ski Centerissä, Ojakkalassa.

 

Valmennusryhmät 2024-2025

 

Talma

Weekend Warriors – Seuratoimintaan tutustumispäivä

Warriors – Aloittelijoiden ryhmä.

Crew 1 – Harrastajille

Crew 2 – Aktiivisille Harrastajille & Kilpailijoille

 

Sveitsi

Weekend Warriors – Seuratoimintaan tutustumispäivä

Warriors – Aloittelijoiden ryhmä.

Crew 1 – Harrastajille & Kilpailijoille

 

Serena

Weekend Warriors – Seuratoimintaan tutustumispäivä

Crew 1 – Harrastajille

 

Vihti

Weekend Warriors – Seuratoimintaan tutustumispäivä

 

Lumilautavalmennus

Valmennuksessa opetellaan uusia temppuja turvallisesti ottaen huomioon suorituspaikat, laskija yksilönä, laskijan ikä ja taitotaso. Valmennuksessa noudatetaan teemakohtaista valmennusohjelmaa, jossa mennään nousujohteisesti läpi kauden. Teemana voi olla esimerkiksi tietty pyörimissuunta tai yksittäinen temppu, jota harjoitellaan ryhmissä jokainen oman taitotasonsa mukaan. Eri teemojen lisäksi valmennuksessa käydään läpi freestyle -laskemisen alkeita ja perusteita riippuen laskijoiden ja ryhmien taitotasosta.

Valmennusryhmät jaetaan taitotason, toivomusten ja iän mukaan. Ryhmäjaoissa kuitenkin määrittää eniten laskijoiden taitotaso. Valmennusryhmissä esim. Crew 1 -ryhmissä voi olla useampi eri ryhmä, jotka ovat vielä jaettu taitotasoltaan eri tasoisiin ryhmiin. Ryhmät ovat kooltaan 7-9 laskijaa. Seuran valmennukseen tullessa minimivaatimustasona on osattava peruslasku sekä omatoiminen hissin käyttö.

 

Vantaan Superpark

Helsingin lumilautailijoiden oheisharjoittelu paikkana toimii Vantaan Superpark. Superpark on sisäaktiviteettipuisto, josta löytyy laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja. Seuran oheisharjoittelussa käytämme enimmäkseen ”Freestyle hallin” aktiviteetteja, kuten trampoliineja, air trackia, big air -hyppyriä ja skeittipuistoa. Seuran harjoittelu Superparkissa on osittain ohjattua ja osittain omatoimista.

 

 

Aikuisten valmennus

Helsingin Lumilautailijat tarjoaa viikoittaista valmennusta aikuisille Etelä-Suomen keskuksissa Sipoon Talmassa ja Hyvinkään Sveitsissä.

 

Valmennusryhmät 2024-2025

 

Talma

Seniors – Aikuisten ryhmä

Sveitsi

Seniors – Aikuisten ryhmä

 

Lumilautavalmennus

Valmennuksessa opetellaan uusia temppuja turvallisesti ottaen huomioon suorituspaikat, laskija yksilönä ja taitotaso. Valmennuksessa noudatetaan teemakohtaista valmennusohjelmaa, jossa mennään nousujohteisesti läpi kauden. Teemana voi olla esimerkiksi tietty pyörimissuunta tai yksittäinen temppu, jota harjoitellaan ryhmissä jokainen oman taitotasonsa mukaan. Eri teemojen lisäksi valmennuksessa käydään läpi freestyle -laskemisen alkeita ja perusteita riippuen laskijoiden ja ryhmien taitotasosta.

Aikuisten valmennusryhmät jaetaan taitotason ja toivomusten mukaan. Ryhmät ovat kooltaan noin 8 laskijaa per ryhmä. Seuran valmennukseen tullessa minimivaatimustasona on osattava peruslasku sekä omatoiminen hissin käyttö.

 

Muuta

 

Tuki vähävaraisten lapsiperheiden liikuntaharrastuksiin.

Helsingin lumilautailijoiden tavoitteena on, että kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus osallistua ohjattuun seuratoimintaan ja kokea lumilautailun ilo ryhmässä. Tämän takia seuralla on mahdollisuus antaa muutamia ilmaisia tai alennettuun hintaan valmennuspaketteja niitä oikeasti tarvitseville. Otathan yhteyttä sähköpostilla helsinginlumilautailijat@gmail.com jos tätä tukea tarvitsette.

 

Vakuutus

Valmennukseen osallistuva ei ole vakuutetttu Helsingin lumilautailijoiden puolesta, huolehdittehan että osallistujalla on voimassa oleva lumilautailun kattava vakuutus. Kypärän käyttö on harjoituksissa pakollista kaikilta alle 18- vuotiailta.

lmoittaudu mukaan!

Lisätietoa valmennuksista ja kaikesta seuran toiminnasta saa sähköpostilla helsinginlumilautailijat@gmail.com