Kuvaus Valmennus

 

Video Crew 23-24

Helsingin Lumilautailijat tarjoaa katukuvaus valmennusta kaudella 23-24. Valmennuksen ideana on tarjota erilaista näkökulmaa perinteiseen kilpalumilautailuun. Lumilautakuvaus ja itsensä ilmaisu kuvaamisen kautta on suuri osa lumilautakulttuuria. Urbaanissa ympäristössä laskijoiden luovuus ja mielikuvitus yhdistettynä oikeanlaiseen kameran käyttöön, saa aikaan mitä uskomattomimpia suorituksia. Valmennuksessa perehdytään monipuolisesti, mitä aloittelevan katukuvauksesta kiinnostuneen laskijan tulisi ottaa huomioon, jotta kadulla pystytään laskemaan turvallisesti. Valmennuksessa on paljon myös teoriaa liittyen kameran käyttöön ja yleisesti ottaen koko aiheeseen.

Valmentaja toimii Joonas Eloranta, jolla on monen vuoden kokemus katulaskemisesta. Alla Joonaksen lyhyt esittely ja mietteitä tulevasta.

Mä oon Joonas Eloranta, 34-vuotias intohimoisesti lumilautailuun ja sen kulttuuriin suhtautuva teidän tulevan talven ”Video Crew” koutsi. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden kandidaatti. Valmennuspuolelta multa löytyy ykköstason parkkikouluvalmentajan lupa ja kokemusta lumilautailusta noin 25 vuotta, joista videoiden kuvailuihin on mennyt enemmän tai vähemmän viimeiset 15 vuotta. Mulle lumilauta on toiminut eräänlaisena itseilmaisun instrumenttina ja eskapismin muotona jo pienestä pitäen, ja luultavasti juuri näistä syistä suhtaudun edelleen lumilautailuun suurella intohimolla.

Mikäli sä et ole kovinkaan kilpailuhenkinen, mutta olet kiinnostunu lumilautailusta, fiilistelet lumilautailukulttuuria ja katselet videoita, niin tää valmennusryhmä vois olla sun juttu. Video Crewin tarkoitus ei ole opettaa arvottamaan ketään tai mitään lumilautailun osa-aluetta toistaan paremmaksi vaan ainoastaan tarjota uusia työkaluja hyödyntää lumilautaa ja kameraa itseilmaisun välineenä. Sillä vain luovuus on rajana, kun lähdetään lumilautailemaan kaduille ja lähipuistoihin.

Mä oon hypänny ensimmäiselle katureilille reilut 20 vuotta sitten ja meillä oli yksi jätesäkillinen lunta, mikä riitti just ja just vauhdinottoon ja lippaan. Alastuloon meidän lumet eivät riittäneet, niin heitettiin jätesäkit ländiks ja toivottiin parasta. Jälkeenpäin ajateltuna se oli aika tyhmä idea, mutta ei me tiedetty paremmasta. Video Crew -valmennuksessa opetellaankin tunnistamaan ja minimoimaan edellä mainitut turhat riskit, jotta laskeminen kaduilla vois olla mahdollisimman kivaa, turvallista ja tuotteliasta.

Valmennuksen info ja aikataulut

– Valmennus on ilmainen HL:n jäsenille ja muille 20€ (jäsenyysmaksu).

– Alaikäraja: 2011 -syntyneet, Yläikäraja: 2006 -syntyneet

– Kypärä pakollinen, suositellaan myös muiden suojien käyttöä.

– Ilmoittautuminen jäsenille: helsinginlumilautailijat@gmail.com ja muille: https://helsinginlumilautailijat.mycashflow.fi/product/14/jasenmaksu–kannatusjasenyys-basic , jonka jälkeen sähköposti: helsinginlumilautailijat@gmail.com , Ilmoittautumiseen: Osallistujan nimi, ikä, puhelinnumero ja huoltajan yhteystiedot.

Valmennukseen osallistuva ei ole vakuutettu Helsingin lumilautailijoiden puolesta, huolehdittehan että osallistujalla on voimassa oleva lumilautailun kattava vakuutus. Lumilautailija tai alaikäisen laskijan huoltaja on vastuussa oikeanlaisen vakuutuksen voimassaolosta.

HUOM! Ryhmään mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta.

Ma 6.11 Linnanmäki klo 17.00

Ma 20.11 TBA klo 17.00

Ma 4.12 Talma klo 17.00

Ma 18.12 Talma klo 17.00

Ti 2.1 Talma klo 17.00

Ma 15.1 Talma klo 17.00

Su 21.1 TBA klo 11.00

Su 18.2 TBA klo 11.00

Su 25.2 TBA klo 11.00

Ma 11.3 Talma klo 17.00

Ma 25.3 Talma klo 17.00

Ma 8.4 Talma klo 17.00

Jos tulee kystyttävää niin ottakaa yhteyttä sähköpostilla helsinginlumilautailijat@gmail.com